Gereviseerde onderwaterpompen geschikt voor verhuur

Zoek hier snel uw rental pomp uit!
Deskundig

Deskundig

Onze deskundigheid bestaat uit technische kennis, kwalitatief hoogstaande producten, duurzame oplossingen en medewerkers die weten wat belangrijk is voor onze klanten. Dankzij onze deskundigheid gaan we veelal langdurige samenwerkingen aan.

Klantgericht

Klantgericht

Onze klantgerichtheid blijkt uit de oplossingen die we aanbieden. Eerst bepalen we de specifieke behoeften. Dat resulteert in een oplossing waarbij duurzaamheid en hoge kwaliteit altijd geborgd is. We bieden vervolgens de best passende oplossing.

Laatste nieuws

Ontwikkelingen binnen Pleuger

20 december 2017
  Graag informeren wij u over de laatste ontwikkelingen binnen Pleuger Techniek B.V, handelend onder de naam Pleuger Water Solutions. Om de continuïteit van ons bedrijf te waarborgen hebben de aandeelhouders van Pleuger Techniek B.V. besloten het gesprek aan te gaan met een betrouwbare overnamepartner; REMONDIS. Daarbij stond voor hen centraal dat de service en kwaliteit die u van ons gewend bent, gecontinueerd zou worden. Hun werd al snel duidelijk in REMONDIS een partner te hebben gevonden met veel kennis en ervaring op het gebied van gemalen en pompsystemen, die bovendien grote waarde hecht aan kwaliteit en betrouwbaarheid. Het doet ons dan ook genoegen u te melden dat wij tot overeenstemming zijn gekomen en dat Pleuger Water Solutions officieel is overgenomen door REMONDIS. De REMONDIS-groep is één van ’s werelds grootste dienstverleners op het gebied van recycling, service en water. Bij REMONDIS werken uitsluitend professionals op het hoogste niveau, in opdracht van de toekomst. De overname brengt voor u geen merkbare veranderingen met zich mee. Wij blijven opereren vanuit onze vestiging in Eindhoven en leveren de service en kwaliteit die u gewend bent. Vanzelfsprekend behoudt u uw vaste aanspreekpartners. Wij staan voor u klaar om uw vragen, ook omtrent de overname, te beantwoorden. Wij zijn ervan overtuigd dat de samenwerking voor alle partijen vruchtbaar zal zijn en zien de toekomst dan ook vol vertrouwen tegemoet! 
Lees meer