Watervoorzieningen offshore

Watermakers en onderwaterpompen

Watervoorzieningen offshore

Pleuger Water Solutions heeft bewezen al meer dan 50 jaar een betrouwbare partner te zijn voor het leveren van totaaloplossingen voor de watervoorziening op offshore platforms. Wij bieden innovatieve oplossingen, bestaande uit onderwaterpompen en watermakers, en ondersteunen deze met een hoogwaardige technische dienstverlening en een 24-uurs bereikbaarheid bij calamiteiten.

Watermakers

Pleuger Water Solutions is de specialist als het gaat om watermakers. Zuiver water is erg belangrijk op boorplatformen in de offshore sector. Een watermaker is dan meestal de beste oplossing. Onze watermaker voldoet aan de hoogste kwaliteitseisen. Wanneer u kiest voor onze watermaker zult u merken dat deze watermakers een langere levensduur hebben dan gemiddeld. Daarnaast zijn onze watermakers erg betrouwbaar.

Onderwaterpompen

Een platform is afhankelijk van gezuiverd water. Water is daarom erg belangrijk op een platform. Naast watermakers zijn ook onderwaterpompen essentieel. Watertoevoer is nodig voor het brandblussysteem en bijvoorbeeld voor koelprocessen. 

Bekijk onze cases Download onze brochure
Ruud Swinkels, Account Manager

Ruud Swinkels

Account Manager

We praten graag over uw project en hoe wij het beste kunnen helpen. Maak een afspraak