Over ons

Pleuger Water Solutions

Over ons

Totaaloplossingen voor water

Pleuger Water Solutions biedt totaaloplossingen voor het beheersen van communaal en industrieel water. Sinds 1962 leveren we onze klanten maatwerk oplossingen waardoor vraagstukken met betrekking tot het verplaatsen van water tot het verleden behoren. Een goede werking en lange levensduur van onze installaties staat voorop dankzij materialen van topkwaliteit. Tevens zijn wij distributeur voor Pleuger Industries Gmbh. Op basis van uw behoeften bieden we u de beste oplossing voor uw probleem.

50 jaar ervaring in diverse branches

Al ruim 50 jaar leveren we pompen en toebehoren aan onder andere de overheid, industrie en offshore. Daarnaast installeren, repareren en onderhouden we de pompinstallaties voor onze klanten. Onze pompen worden ook gebruikt voor duurzame verwarming door middel van geothermie en warmte-koudeopslag.

Veel kennis en ervaring in huis

Heeft u een uitdaging op het gebied van water? Neem dan contact met ons op. Onze mensen zijn gekwalificeerd, opgeleid en bovendien gewend om te werken met de extreme eisen van bijvoorbeeld de offshore-wereld. We helpen u graag aan een oplossing voor elke uitdaging die u heeft met water. We zijn 24 uur per dag, 7 dagen per week bereikbaar voor storingen. Indien nodig zijn we snel bij u op locatie.

Maak een afspraak
24 uur per dag 7 dagen per week bereikbaar
24 uur per dag 7 dagen per week bereikbaar
Eigen gecertificeerde service engineers
Eigen gecertificeerde service engineers
Binnen 2 uur op elke locatie in Nederland
Binnen 2 uur op elke locatie in Nederland
Ruud Swinkels

Ruud Swinkels

Account manager
We praten graag over uw project en hoe wij het beste kunnen helpen. Maak een afspraak