Poldergemalen

Uw partner in maatwerk

Poldergemalen

Pleuger Water Solutions heeft veel ervaring in het leveren, installeren, onderhouden en renoveren van poldergemalen. Wij leveren zowel axiaal als mixed flow pompen die exact in de bestaande opstelling ingepast kunnen worden. Hierdoor zijn dure civieltechnische aanpassingen niet nodig. En zoekt u dé oplossing voor een visvriendelijke passage bij gemalen? Laat het ons weten en we zullen samen met u bekijken wat de beste oplossing is in uw situatie.

Renovatie

Pleuger Water Solutions is uw partner in maatwerk. Wij reviseren uw bestaande pompen ongeacht welk fabricaat in zowel natte als droge opstelling. Daarbij zetten we onze innovatiekracht en expertise in om eventueel niet verkrijgbare onderdelen toch te kunnen leveren. We produceren en testen deze onderdelen zelf. Voor complete renovaties bent u bij Pleuger Water Solutions dus aan het goede adres, waarbij zowel het mechanische, elektrische als civiele deel wordt aangepakt.

Altijd een oplossing

Bij duurzame lang draaiende pompen komt het met enige regelmaat voor dat voor een revisie benodigde onderdelen niet meer leverbaar zijn. De waaier, leidschoepen en de zuigmond zijn bijvoorbeeld aangetast maar niet meer leverbaar. Pleuger Water Solutions heeft ruime ervaring in het maken van dummies om nieuwe onderdelen te gieten en het bewerken van onderdelen (bijvoorbeeld een oppervlaktebehandeling) ten behoeve van hergebruik. Eenmaal weer samengesteld wordt het geheel getest op onze eigen proefstand.

Bekijk alle cases
Maak een afspraak
Deskundig
Betrouwbaar
Merkonafhankelijk
Duurzaam
Ruud Swinkels

Ruud Swinkels

Account manager
We praten graag over uw project en hoe wij het beste kunnen helpen. Maak een afspraak