Preventief en Correctief onderhoud

Voor al uw gemalen

Preventief en Correctief onderhoud

Pleuger Water Solutions voert preventief en correctief onderhoud uit aan installaties zoals drukrioolgemalen, wijkgemalen, bergbezinkbassins en poldergemalen.

Preventief onderhoud

Preventief onderhoud bestaat uit het onderhoud dat de primaire werking garandeert. Wij voeren alle (wettelijk) verplichte keuringen, inspecties en onderhoud uit volgens het voorgeschreven interval en houden de installaties op het gewenste conditieniveau, vanzelfsprekend conformeren we ons aan overeengekomen onderhoudsafspraken. Onze onderhoudsmonteurs zijn in het bezit van het certificaat BRL-K14020/01 en werken volgens deze kwaliteitsnorm. Eventueel klein onderhoud voeren wij ter plaatse uit.

Pleuger is merkonafhankelijk. Opdrachtgevers krijgen hiermee een objectief advies. We kiezen voor materialen van hoge kwaliteit, zodat duurzaamheid en lange levensduur gewaarborgd zijn. Wij stellen hoge eisen aan onze organisatie en zijn dan ook BRL K14020/01, ISO9001, ISO14001, en VCA** gecertificeerd.

Onderhoud aan uw installaties gaat gepaard met een uitgebreid keuringsrapport, zodat u precies weet waar u aan toe bent. We leveren waardevol advies: anticiperen op toekomstig onderhoud levert op de lange termijn vaak kostenbesparingen op. Daarnaast is Pleuger graag pro-actief met het doen van verbetervoorstellen.

Correctief onderhoud

Bij correctief onderhoud maken we een onderscheid tussen:

  • herstelwerkzaamheden die naar voren komen tijdens het preventief onderhoud in de vorm van acties. Deze worden conform BRL en de klantafspraak ingepland en opgelost;
  • het oplossen van storingen/calamiteiten door onze storingsdienst.

Storingsdienst

Wij beschikken over een 24-uurs storingsdienst die 365 dagen per jaar werkzaam is. Het storingsnummer wordt altijd bemand door een vakbekwaam persoon. Deze persoon kan door middel van de juiste vraagstelling direct een eerste analyse van de storing maken en op basis daarvan een actieplan uitzetten. Doordat al onze storingsdienstmedewerkers in de regio wonen en we beschikken over een realtime planningssysteem kan er altijd snel gereageerd worden op een storing.

De monteurs beschikken over compleet uitgeruste service wagens met hydraulische kraan. Mocht een onderdeel onverhoopt niet in onze service wagen aanwezig zijn, dan kan vanuit onze vestiging in Brabant ondersteuning worden geboden.

Bekijk alle cases Download onze brochure
Maak een afspraak
Merkonafhankelijk
Duurzaam
Klantgericht
Dennis van Aerts

Dennis van Aerts

Projectleider
Robert Janssens

Robert Janssens

Service co├Ârdinator
We praten graag over uw project en hoe wij het beste kunnen helpen. Maak een afspraak