20 december 2017

Ontwikkelingen binnen Pleuger

Ontwikkelingen binnen Pleuger

Graag informeren wij u over de laatste ontwikkelingen binnen Pleuger Techniek B.V, handelend onder de naam Pleuger Water Solutions.

Om de continuïteit van ons bedrijf te waarborgen hebben de aandeelhouders van Pleuger Techniek B.V. besloten het gesprek aan te gaan met een betrouwbare overnamepartner; REMONDIS. Daarbij stond voor hen centraal dat de service en kwaliteit die u van ons gewend bent, gecontinueerd zou worden. Hun werd al snel duidelijk in REMONDIS een partner te hebben gevonden met veel kennis en ervaring op het gebied van gemalen en pompsystemen, die bovendien grote waarde hecht aan kwaliteit en betrouwbaarheid.

Het doet ons dan ook genoegen u te melden dat wij tot overeenstemming zijn gekomen en dat Pleuger Water Solutions officieel is overgenomen door REMONDIS. De REMONDIS-groep is één van ’s werelds grootste dienstverleners op het gebied van recycling, service en water. Bij REMONDIS werken uitsluitend professionals op het hoogste niveau, in opdracht van de toekomst.

De overname brengt voor u geen merkbare veranderingen met zich mee. Wij blijven opereren vanuit onze vestiging in Eindhoven en leveren de service en kwaliteit die u gewend bent. Vanzelfsprekend behoudt u uw vaste aanspreekpartners. Wij staan voor u klaar om uw vragen, ook omtrent de overname, te beantwoorden. Wij zijn ervan overtuigd dat de samenwerking voor alle partijen vruchtbaar zal zijn en zien de toekomst dan ook vol vertrouwen tegemoet!

Terug